Hesabım
    Avengers: Age of Ultron Filminden Yeni Detaylar Var

    Marvel evrenin en ürkütücü düşmanı Ultron ile karşılaşacağımız yeni filmi Avengers: Age of Ultron'un çekimleri başlıyor.

    Yenilmezler (The Avengers)'in devam filmi ve Marvel evreninin yeni beyazperde uyarlaması olarak büyük bir merakla beklediğimiz The Avengers: Age of Ultron'un çekimleri başlamak üzere. İlk çekimlerin yarın start alacağı Güney Afrika'da ise büyük bir heyecan var. Bölgede yaşayan bazı Marvel hayranlarından gelen haberlere göre birden fazla sokak çekim için kullanıma kapatılmış. Johannesburg'ta yapılacak ilk çekimlerde yönetmen Joss Whedon yer alacak ancak gelen dedikodulara göre filmin başrol oyuncuları çekimlerde bulunmayacak.

    Filmin ilk 10 dakikasına ait çekimlerin yapılacağı bölge, Avengers serisinin fanatikleri tarafından iyi bilinen Black Panther karakterinin de projede sürpriz bir isim olarak ortaya çıkabileceği ihtimalini doğuruyor. Öte yandan filmin genel olarak yeni kötüler ve daha önemlisi Quicksilver ve Scarlet Witch gibi önemli karakterlere de yer vereceği biliniyor. Son olarak gelen bir bilgi ise, Alman aktör Thomas Kretschmann'ın serinin kötülerinden biri olan Baron Wolfgang von Strucker olarak karşımıza çıkacağı yönünde.

    Avengers: Age of Ultron filmi 1 Mayıs 2015 tarihinde vizyonda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top