Hesabım
    Onur Ünlü'nün Yeni Filmi "İtirazım Var"ın Teaser Videosu ve Görselleri Çıktı!

    Farklı tarzı ile Türk sinemaseverlerin gönlünde taht kuran Onur Ünlü'nün yeni filmi ilk videosuna kavuştu. İtirazım Var filminin ilk teaser videosu burada!

    Polis, Güneşin Oğlu filmleri ile yıldızı parlayan, Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi sayesinde ününe ün katan Onur Ünlü yeni projesi ile yolda. Sen Aydınlatırsın Geceyi adlı filmi ile adından bir kez daha söz ettiren, farklı tarzı ile büyük bir hayran kitlesi edinen yönetmenin yeni filminin adı ise İtirazım Var.

    İtirazım Var, bir imam ile üniversiteli genç bir kızın arasında geçen aşkı komik bir dille anlatacak. İşlenen bir cinayet sonrasında polisin desteğini alamayan bir imam, cinayeti kendi başına çözmeye çalışacak ve kendine has yöntemler deneyecek. Onur Ünlü filmi için elinden geldiğince polisiye türüne de sadık kalmaya çalıştığını belirtiyor. Filmin başrollerinde Serkan Keskin, Hazal KayaÖner Erkan ve Büşra Pekin yer alıyor. 18 Nisan 2014 tarihinde vizyona girecek olan filmin şaşırtan ilk teaser videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top