Hesabım
    Pek Yakında: Yves Saint Laurent Filmi Vizyona Giriyor

    Ünlü modacı Yves Saint Laurent'in hayat hikayesini sadece bir modacı olarak değil, yaşadığı zorluklar ve tek aşkı ile birlikte anlatacak olan filmi çok yakında vizyonda olacak.

    Ünlü modacı Christian Dior'un kurduğu moda evinde asistan olarak çalışan ve Dior'un ölümüyle başa geçen Yves Saint Laurent'in hayatı film oldu. Dior adına sergilediği ilk Haute Couture kolleksiyonu ile bir anda ünlenen ismin ilham veren hayat hikayesi ve ömür boyu birlikte yaşadığı sevgilisi Pierre Berge'nin aşkının anlatıldığı yapımın son dönemlerin en başarılı örneği olması bekleniyor.

    Filmin yönetmeni Jalil Lespert başlangıçta Yves hakkında fazla bilgili olmadığını ancak ödevini çok iyi çalışması gerektiğini bildiğini, bu sebeple de ince eleyip sık dokuduğunu söylüyor. Yves'in ölümüne kadar onla birlikte olan partneri Pierre ile sürekli iletişim halinde bulunduğunu söyleyen yönetmen, en ufak detaylara bile dikkat etmiş. Manik Depresif tanısı konulmuş bu ikon ile sevgilisinin nasıl bir ömür geçirebildiklerine de eğildiğini söyleyen isim, YSL ailesi ile de sıkı ilişkiler içerisinde bulunmuş.

    Filmde Yves Saint Laurent'e hayat veren Pierre Niney ise, hem onurlu hem de kırılgan, ilgi çekici ve karmaşık karakterleri ile güçlü bir hikaye gördüğünü, yönetmenin ise sadece Berge ile Saint Laurent'in 50 yıllık ilişkisini değil, yaşadıkları zorlukları da anlatmak istediğini belirtiyor. Filmin diğer  başrol oyuncuları ise Guillaume Gallienne ve Charlotte Le Bon. Yves Saint Laurent filmi 28 Mart'ta vizyonda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top