Hesabım
    Atom Egoyan'ın Yeni Çalışması Devil's Knot'tan Poster ve Yeni Görseller Çıktı

    Atom Egoyan'ın yıldızlarla dolu kadrosuyla geldiği Devil's Knot, bir dönem ABD'yi derinden sarsmış olan gerçek bir olaydan uyarlandı.

    Tartışmalı yönetmen Atom Egoyan'ın dökümanter türündeki dram projesi Devil's Knot'u Amerika'daki gösterim tarihi belli oldu. 9 Mayıs tarihinde ABD'de hem sinema salonlarında hem de VOD (Video On Demand) olarak gösterime girecek olan film bir dönem yeri yerinden oynatan West Memphis Three olayına yoğunlaşacak. Filmin başrollerinde isee Colin Firth, Reese Witherspoon, Mireille Enos, Amy Ryan ve Dane DeHaan bulunuyor.

    Üç genç arkadaşın işlemedikleri bir cinayetle suçlanması ve satanist olduklarının iddia edilmesiyle dünyalarının kararmasını irdeleyecek olan Devil's Knot, üçlünün uzun süre boyunca hapishanede yaşadıklarına da tanıklık etmemizi sağlayacak. Witherspoon'un kurbanlardan birinin annesini oynadığı yapımda, Colin Firth ise özel dedektif Ron Lax'ı canlandırmış. Devil's Knot filminin Entertainmet Weekly tarafından yayınlanan afiş ve fotoğraflarını aşağıdan inceleyebilirsiniz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top