Hesabım
    Sevda Sinemalarda!

    14 Şubat'ın cuma gününe denk gelmesiyle vizyona 6 yeni aşk filmi giriyor! Aksiyon severler içinse yeni Robocop sinemalarda!

    14 Şubat Sevgililer Günü'nde tercihini sinemadan yana kullanmak isteyenler için 6 yeni aşk filmi vizyona giriyor, sinemalarda bir de aksiyon alternatifi var!

    Yönetmenliğini Mark Waters'ın üstlendiği yeni vampir-gençlik film serisi Vampir Akademisi aşkı fantastik türde yaşamak isteyenler için vizyona giriyor. Dünya prömiyerini 2013 Cannes Film Festivali'nde yapan Sadece Aşıklar Hayatta Kalır ise aynı kategorinin yetişkinlere yönelik festival türündeki alternatifi.

    Joaquin Phoenix'in başrolde harikalar yarattığı Aşk, post-modern teknoloji devrinde aşka yeni bir bakış açısı sunarken, Sonsuz Aşk ise bu haftanın yabancı filmlerdeki bir diğer seçeneği. Ayrıca Farah Zeynep Abdullah ve Engin Akyürek'in başrolleri paylaştığı bi küçük Eylül meselesi ve romantik Balayı filmleriyse  vizyonun yerli film alternatifleri.

    Aksiyon sineması meraklılarının heyecanla beklediği yeni uyarlama RoboCop ise bu haftanın tek farklı filmi olarak sinemalarda!

    Vizyondaki filmlere dair yorum, eleştiri ve fragmanlar yine vizyon dosyamızda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top