Hesabım
    Vampir Akademisi Vizyonda!

    Vampir hikayelerine farklı bir yorum getiren ve Alacakaranlık ile Açlık Oyunları gibi güçlü bir seriye dönüşmek isteyen Vampir Akademisi'nin ilk filmi vizyona giriyor.

    Dünyanın 35 ülkesinde uzun süre en çok satanlar listesinin tepesinde kalan Vampir Akademisi (Vampire Academy) roman serisinin ilk filmi bu Cuma vizyona giriyor. Richelle Mead'in kaleme aldığı seri toplamda 6 kitaptan oluşuyor ve Vampir mitosuna bambaşka bir boyut katıyor. Uyarlamanın başındaki isim ise daha önce Cennet Gibi (Just Like Heaven), Çılgın Cuma (Freaky Friday) ve Kötü Kızlar (Mean Girls) gibi edebiyat uyarlamalarının yönetmeni Mark Waters olmuş.

    Vampir Akademisi

    Fantazi, aksiyon, aşk ve romantizmin iç içe geçtiği filmde Vladimir Akademi'sine korucu olarak yetiştirilen genç vampirlerin yaşadıkları büyüme süreci işleniyor. Yarı vampir yarı insan, bir başka değişle Dhampir olan Rose, insanlarla uyum içinde yaşayan ve iyiliksever olarak bilinen Moroi'ler için kendini yetiştirmektedir. Bu arada Strigoi olarak anılan vampirler ise Moroi'lerin kanı ile beslenen ve kaosu seven kötücül bir kesimdir. Bu arada Rose'un eğitmeni değişir ve güzel Dhampir Dmitri ile çalışmaya başlar. Bu birliktelik, hem kötülüğe karşı verilen amansız bir savaşı, hem de aşkı doğuracaktır.

    Filme dair daha detaylı bilgi ve karakterlere dair detaylar için buraya tıklayabilirsiniz. Vampir Akademisi filmi, 14 Şubat Sevgililer günüde vizyonda olacak. Serinin diğer filmlerinin de her yıl aynı gün vizyona girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top