Hesabım
    Earth Hour / Dünya Saati'nin İlk Süper Kahraman Elçisi: Örümcek Adam!

    Örümcek Adam ve Dünya Saati, Dünyayı Kurtarmak İçin İş Birliği Yapacaklar!

    Daha önce görülmemiş bir ortaklık örneği olarak WWF (World Wide Fund for Nature - Dünya Doğayı Koruma Vakfı) tarafından düzenlenen küresel hareket Earth Hour / Dünya Saati, ilk defa bir süper kahraman elçiyle iş birliğine gidecek. Bu elçiliği üstlenecek olan Örümcek Adam, insanların, üzerindeki yaşadıkları gezegenin akibeti için süper kahraman olmak üzere, güçlerini birleştirmelerini talep edecek!

    Kurumun CEO'su Andy Riley ile Sony Pictures Entertaintment'ın pazarlama ve dağıtımdan sorumlu başkanı Jeff Blake, bu projenin lansmanını da birlikte yaptılar. Bu yıl 29 Mart tarihinde gerçekleşecek olan organizasyonda İnanılmaz Örümcek Adam 2 (The Amazing Spider-Man 2) filminin oyuncuları Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx ve yönetmen Marc Webb projeye destek verecekler.

    Yönetmen Webb, bizzat destek verdiği Earth Hour Blue projesini camiaya duyuran ilk ünlü elçi. Proje, nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya kalan türleri ve doğal hayatı koruyan WWF Korucularına daha iyi ekipmanlar sağlamayı da hedefliyor!

    En çetrefilli küresel çevre hareketleri arasında yer alan ve açık kaynaklı ilk çevreci kampanyalardan biri olan Earth Hour'un, Spider Man ile giriştiği bu iş birliğinin somut sonuçları, zamanla karşımıza çıkacak!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top