Hesabım
    Tom Hardy'li Locke Filminin İlk Fragmanı Çıktı!

    Başlangıç, Warrior ve Kara Şövalye Yükseliyor gibi filmler ile oyunculuk gücünü kanıtlayan Tom Hardy'nin yeni filmi izleyicilerini koltuklarına mıhlayacak.

    Hummingbird filmi ile başarılı bir ilk uzun metraj film denemesi yapan senaryo yazarı Steven Knight'ın yeni filmi şimdiden merak konusu. Başrolünde son dönemin sevilen aktörlerinden Tom Hardy'nin bulunduğu Locke adlı film gerilim türünde ve zamana karşı korkunç bir yarışın detaylarını anlatıyor. Tek mekanda, bir otomobilde geçen filmin diğer oyuncuları arasında Ruth Wilson, Olivia Colman ve Andrew Scott bulunuyor.

    İzleme şansı bulanlar tarafından yere göğe sığdırılamayan tansiyon seviyesi yüksek Locke aynı zamanda Tom Hardy'nin oyunculuk anlamında döktürdüğü bir yapımmış. Bir yapı şirketinde yönetici olan, iki çocuğu ve karısı ile oldukça mutlu bir hayat yaşayan Ivan Locke'un başından geçen 90 dakikalık bir heyecan fırtınasını anlatan filmde kahramanımız patronundan aldığı bir telefon ile zamana karşı yarışmaya başlar. Locke filmi 18 Nisan tarihinde ilk olarak İngiltere'de vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top