Hesabım
    Çakallarla Dans 3 Geliyor!

    Murat Şeker'in yazıp yönettiği Çakallarla Dans ve Çakallarla Dans 2'nin hikayesi kaldığı yerden devam ediyor. Çekimler çok yakında 3. film için başlıyor.

    İlki 2010 yılında Murat Şeker tarafından yönetilen ve başrollerinde Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar, Tuba Ünsal, Erdal Tosun ve Cengiz Küçükayvaz gibi isimlerin yer aldığı Çakallarla Dans filmi üçüncü bölümü ile sinemalara konuk olacak. Gördüğü büyük ilgi sonrasında 2012'de Çakallarla Dans 2 : Hastasıyız Dede adı ile bir devam filmi de çekilen yapım farklı komedi anlayışı ve hikayesi ile gişede de büyük başarı yakalamıştı.

    Şimdilik son bölüm olan Çakallarla Dans 3'ü de yöneten Murat Şeker'in paylaştığı taze habere göre filmin senaryo aşaması tamamlanmış! Çekimlerinin Haziran ayı gibi başlaması beklenen filmin hikayesine dair ise henüz net bir bilgi yok. Önceki filmlerin göreceği ilgiye göre temellerinin atılacağı söylenen 3. film böylece kesinlik kazanmış oldu. Çakallarla Dans 3 filmine orijinal oyuncu kadrosuyla mı yoluna devam edeceğini henüz bilmiyoruz. Senaristliğin de Murat Şeker'in üstlendiği serinin son filmine ait yeni gelişmeler için Beyazperde.com'u takip etmeye devam edin!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top