Hesabım
    Fast & Furious 7'ye Kurt Russell Desteği!

    Oynadığı filmlerdeki performansı ile her daim kendinden bahsettirmeyi başaran Kurt Russell beklenmedik bir hamle ile Fast & Furious 7 kadrosuna katılıyor.

    Vin Diesel ve geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden Paul Walker ile ününe ün katan seri Hızlı ve Öfkeli (The Fast and the Furious) devam ediyor. Yedinci filme kadar ulaşan ünlü markanın son filmi Walker'ın ölümü sonrası ertelenmiş ve çekimler bir süreliğine durdurulmuştu. James Wan'ın yönettiği Fast & Furious 7 filmi için bu sefer güzel bir haber var. Şey (The Thing) gibi filmler ile akıllara kazınan usta aktör Kurt Russell yapıma dahil oluyor!

    Sıradaki The Expendables 3 filminden ayrıldığını açıklayan aktör, filme katabileceği bir şeyin olmadığını söylüyor. IGN'e konuşan Russell, FF serisinin ilginç bir hayran kitlesi olduğunu, yaş ortalamasının 15 ile 30 civarı olduğunu tahmin ettiğini ve gelişiyle birlikte bu sınırı 45'e çekmek niyetinde olduğunu dile getirdi. Oyuncunun filmde Paul Walker'ın karakterinin babasını oynayabileceği söylenirken, aktör bu karakterin izleyicileri oldukça şaşırtacağını ve bu adam filme niye katıldı dedirteceklerini açıkladı.

    Fast & Furious 7 filmi, 10 Nisan 2015 tarihinde vizyonda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top