Hesabım
    Ankara Üniversitesi İLEF Sinema Topluluğu Etkinlikleri Başlıyor!

    Ankara Üniversitesi İLEF Sinema Topluluğu (ilefsin), bahar döneminde başlayacak fakülte etkinliklerine iki farklı Gezi belgeseliyle başlayacak!

    Ankara Üniversitesi Cebeci Yerleşkesi'nde bulunan İletişim fakültesinde gerçekleşecek İLEF Sinema Topluluğu etkinlikleri bu yıl iki farklı Gezi belgeseliyle başlayacak. 18 Şubat Salı günü, saat 17:30'dan itibaren sinemaseverlerin katılımına açılacak olan etkinliğin açılışl filmi "Başlangıç" olacak.

    20 Şubat perşembe günü yine 17:30'dan itibaren gerçekleşecek olan etkinlik "Çapulcu Zamanlar" belgeselinin gösterimiyle devam edecek. Film gösteriminin ardından yönetmenler Cem Uğur ve Kenan Ağbulut ile birlikte, belgesel üzerine detaylı bir söyleşi de gerçekleştirilecek.

    Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Mahmut Tali Öngören Sinema Salonu'nda gerçekleştirilecek olan etkinlikler, diğer tüm ilefsin etkinlikleri gibi ücretsiz olaral sinema severlerin beğenisine sunulacak. Programda yer alan tüm etkinlikler, takipçiler için ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top