Hesabım
    Guardians of the Galaxy'nin İlk Fragmanı Çıktı

    Marvel'ın zihni sinir çizgi romanı Guardians of the Galaxy, kendisinden beklenen absürdlükte heyecan dolu bir fragmanla karşımızda.

    Marvel'ın en meşhur ve en eğlenceli çizgi roman serilerinden biri olan Guardians of the Galaxy'nin uzun süredir beklenen ilk fragmanı çıktı. Yönetmenliğini Yaratıklar (Slither) adlı absürd komedi ve korku filmini de yönetenJames Gunn'ın yaptığı film, tam de bu isme uygun bir proje. Aksiyon ve maceraya doyacağımız film, fragmandan da görüleceği gibi kendine has bir komedi anlayışına sahip.

    Sıradan bir hırsız olan Star Lord'un şans eseri bir grup uzaylı suçluyla bir araya gelmesiyle başlayan hikaye, Guardians of the Galaxy adı altında tüm evreni kurtarma serüvenine dönüşüyor. Karakterler ise birbirinden ilginç. Kimsenin umursamadığı hırsız Star Lord (Chris Pratt), tanınan bir suçlu olan Rocket Racoon (Bradley Cooper'ın sesiyle), Thanos'un yeşil kızı Gomora (Zoe Saldana), Drax the Destroyer (Dave Bautista) ve ağaç görünümündeki Groot (Vin Diesel). Filmin kötüsü ise Lee Pace'in canladırdığı Ronan olacak.

    Marvel uyarlamalarının çok dışında olması beklenen Guardians of the Galaxy, 1 Ağustos tarihinde vizyonda olacak!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top