Hesabım
    bi küçük Eylül meselesi Filmi Rekora İmza Attı

    14 Şubat Sevgililer Günü'nde vizyona giren bi küçük Eylül meselesi filmi büyük ilgi ile karşılandı, filmin müzik video klibi ise rekora imza attı.

    Bozcaada'da geçen farklı bir aşk hikayesini anlatan ve "Hayat ıskaladığımız mucizelerle doludur" cümlesiyle akıllarda yer edinen bi küçük Eylül meselesi filmi beklenmedik bir rekora imza attı. 14 Şubat Sevgililer Günü'nde vizyona giren filmin Nil Karaibrahimgil tarafından hayata geçirilen şarkısı "Kanatlarım Var Ruhumda" Facebook, filmin web sitesi ve diğer sosyal paylaşım siteleri üzerinden 1 milyon kez izleni.  Söz ve müziği Nil Karaibrahimgil'e ait şarkının düzenlemesini ise Mustafa Ceceli yaptı.

    bi küçük Eylül meselesi

    Filmin başrol oyuncuları Farah Zeynep Abdullah ve Engin Akyürek'in performansları seyirciden tam puan alırken, gala gösterimine yoğun katılım gösteren ünlüler ve eleştirmenlerden filme övgüler geldi. Filmi izleyenlerin getirdiği yorumlardan bazıları şu şekilde;

    nisa.@kinderist: beni derinden etkiledi, gideli 3-4 gün olmasına rağmen aklımdan çıkmıyor. son 10 yılın en iyi Türk filmi, net.@eylulmeselesi

    Bergüzar Korel: “Çok tatlı bir film, çok doğal. Farah’a bayıldım. Bence bir çok kadın oyuncuyu yerinden edecek bir güzelliğe ve yeteneğe sahip. İzlerken çok zevk aldım, Engin’i de öyle. Çok romantik, duygusal, çok naif bir yere dokundu bende. Eminim seyirci de çok sevecek.”

    Beyazperde.com yazarlarından Alper Turgut'un film için yazdığı eleştiriyi buradan okuyabilirsiniz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top