Hesabım
    De Niro ve Scorsese, The Irishman Filmi İçin Hazırlanıyor

    Martin Scorsese ve Robert De Niro birlikte hayata geçirdiği nice filmden sonra yeni bir proje ile seyirci karşısına geçmeyi planlıyor.

    Kült yönetmen Martin Scorsese'in Leonardo DiCaprio öncesinde favori oyuncularından biri olan Robert De Niro, yaptığı açıklamayla birlikte yönetmenle yeni bir film üzerinde çalıştıklarını müjdeledi. Kızgın Boğa (Raging Bull) gibi A kalite filmlerin oyuncusunun The New York Post'a verdiği röportajda ortaya çıkan haber şimdilik Scorsese tarafından onaylanmadı.

    De Niro, birkaç yıldır proje üzerinde çalıştıklarını ve yakın zamanda gerçeğe dönüşeceğini düşündüğünü söylüyor. I Heard You Paint Houses adlı Charles Brandt romanından uyarlanacağını açıkladığı Irishman (The Irishman) filminin, Hoffa ve Joe Gallo'yu öldürdüğünü itiraf eden bir adam hakkında olacağını da belirten isim, bu karakteri kendinin canlandıracağının da altını çizmiş. Uzun zamandır bu proje için beklediğini de ekleyen Robert De Niro, öyle ya da böyle filmin gerçek olacağını söylüyor.

    De Niro ve Scorsese daha önce Taksi Şoförü (Taxi Driver), Raging Bull ve King of Comedy, The (The King of Comedy) gibi usta işi filmlerde birlikte çalışmışlardı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top