Hesabım
    Lars Von Trier'in Çekeceği Söylenen Taxi Driver İyi Bir Fikir Olmayabilir

    İtiraf filmleri ile tekrar gündeme oturan Lars von Trier'in bir klasik olan Taxi Driver'ı tekrar çekeceği söylentisine sert bir eleştiri geldi.

    spoiler:

    Martin Scorsese ve Robert De Niro birlikteliğinin en üst noktası olarak görülen Taksi Şoförü (Taxi Driver) filmi bildiğiniz gibi bir süredir gündemi meşgul ediyordu. Kulislerde konuşulanlar filmin bir devam projesine sahip olabileceğini ve De Niro'nun bile geri dönebileceğini fısıldıyordu. Bir başka söylenti ise son günlerde İtiraf filmi ile tekrar adından söz ettirir olan Lars von Trier'in Taxi Driver'ı tekrar çekeceği iddiasını ortaya atmıştı.

    The Independent ile röportaj yapan ve kült filmin senaristi olarak tanınan Paul Schrader, Von Trier'in elinden çıkacak yeni bir Taxi Driver'ın tek kelimeyle korkunç olacağını söyledi! Martin Scrosese ve Lars Von Trier'in Cannes Film Festivali'nde bir araya geldiğini ve Trier'in ekibinden birinin bu fikri tekrar dillendirdiğini söyleyen yazar, Scorsese'in aklında o ana kadar böyle bir fikir bulunmadığını açıkladı. Yönetmenin de kesinlikle karşı çıktığı bu fikir için Schrader'ın fikri ise olduça açık: "Feci bir düşünce!"

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top