Hesabım
    Galaksinin Koruyucuları Filminden İlk Resmi Poster Yayınlandı!

    Türkçe vizyon adı "Galaksinin Koruyucuları" olarak açıklanan Guardians Of The Galaxy cephesinden yeni gelişmeler geliyor! İlk detaylı fragmanın Türkçe verisyonlarının ardından filmin ilk resmi afişi de nihayet yayınlandı!

    Yılın merakla beklenen multi bütçeli projelerinden biri olan Galaksinin Koruyucuları 3D (Guardians Of The Galaxy)'nin ilk resmi afişi de nihayet sinemaseverlerin beğenisine sunuldu!

    Yönetmenliğini James Gunn'ın üstlendiği ve kadrosunda Vin Diesel, Bradley Cooper, Chris Pratt, Zoe Saldana, Djimon Hounsou, Benicio Del Toro ve Lee Pace gibi birbirinden fiyakalı isimlerin yer aldığı, Marvel dünyasının en yüksek bütçeli prodüksiyonu olma iddiası taşıyan Guardians Of The Galaxy, izleyiciye dört dörtlük bir çizgi uyarlama sunmayı hedefliyor!

    Ülkemizde 1 Ağustos tarihinde vizyona girecek olan film, Marvel alemini daha geniş ölçekli bir yaşayan evren formuna büründürmek için devrim niteliğinde bir atılım olarak değerlendiriliyor! Yapımcılar, serinin devam filmi için şimdiden kolları sıvamışlar bile!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top