Hesabım
    Space Jam 2 Potayı LeBron James İle Zorlayacak!

    Space Jam filminin, uzun bir aradan sonra gelecek olan devam filminin yıldızı LeBron James Olacak!

    NBA aleminin Looney Tunes ile imtihanı kıvamındaki ilk Space Jam filminden tam 18 yıl sonra, yapımcılar devam filmi için kolları sıvadılar!

    Video klip sektörüne yönelik işleriyle tanınan Joe Pytka'nın yönettiği ve Michael Jordan başta olmak üzere, Looney Tunes aleminin bütün yıldızlarının yanı sıra Wayne Knight ve Bill Murray gibi isimleri de kadrosunda barındıran Space Jam filmi, gösterime girdiği dönemde live action ile animasyon evliliğinin uyumu konusunda umut vadeden yapımlardan biri olarak değerlendirilmiş ve Jordan'ın da basket dünyasındaki ikinci baharının müjdeleyicisi olmuştu!

    Yapımcılar, uzun bir aradan sonra, devam filmi için masaya oturdular ve filmin başrolüne de bu sefer LeBron James'i eklemeye karar verdiler! Daha önce TV projelerinde gözüken James için, ilk sinema deneyimi olacak olan Space Jam 2 cephesinden şu an için başka bir açıklama yapılmış olmasa da; yapımcıların kendisi ile anlaşmaya vardığı dedikoduları bile animasyon severleri heyecanlandırmaya yetecek cinsten!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top