Hesabım
    Pek Yakında: Bensiz Filmi İçin Hollywood'tan Oyuncu Koçu!

    Hollywood standartlarında çekilen Bensiz filmi emin adımlarla vizyona yürüyor.

    Yönetmenliğini Ahmet Küçükkayalı'nın yaptığı ve başrollerini Metin Akdülger ve Öykü Çelik'in paylaştığı Bensiz filmi çok yakında vizyona girecel. Bir yıllık hazırlık süreci sonrasında 5 haftalık bir sürede tamamlanan Bensiz'in makyaj çalışmaları için İngiltere'den özel malzeme ve makyaj ekibi gelirken, Metin Akdülger'in karakteri için ABD'de Brodway sahnelerinde uzun yıllar oyun yönetmiş olan ve Al Pacino ve Brad Pitt gibi dünya yıldızlarıyla çalışmış oyuncu koçu Merve Taşkan kadroya destek oldu.

    Med Cezir'in kötü çocuğu Orkun'un canlandıran Metin Akdülger, filmin çekimlerinden bir yıl önce karakterine hazırlanmaya başladı ve bu süreçte özel spor hocası ile çalıştı. İlk önce Akdülger'in canlandırdığı Necip karakterinin spor sahneleri çekildi ve ardından 45 günlük ara verildi. Bu dönemde aktör öze diyetisyen eşliğinde 45 günde sadece spor yaparak ve diyet yaparak 17 kilo vermeyi başardı!

    Film başarılı bir sporcu olan Necip'in geçirdiği kaza sonucu tamamen felç kalması ve hayattan kopuşunu anlatıyor. Necip evinde garip ailesi ile birlikte bir köşede saksı gibi yaşamaya başlıyor ve en sonunda içsel bir yolculuğa atılıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top