Hesabım
    Mavi Dalga Filmi Sinemalara Geliyor

    50. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nden ödüllerle dönen Mavi Dalga filmi çok yakında vizyona olacak.

    Uluslararası prömiyerini Berlin Film Festivali'nde yapan ve Zeynep Dadak ile Merve Kayan'ın ilk uzun metraj filmi olan Mavi Dalga, 7 Mart 2014 tarihinde Başka Sinema kapsamında vizyona girecek. İlk olarak 26 Şubat Çarşamba akşamı özel gösterim ile seyircisi ile buluşacak olan Mavi Dalga filminin Beyoğlu Sineması'ndaki ön gösterimine yapımın yönetmenler, oyuncuları ve ekibi katılacak.

    Türkiye prömiyerini 50. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde gerçekleştiren Mavi Dalga filmi, En iyi ilk film, en iyi senaryo ve en iyi kurgu ödüllerini almıştı. Film daha asonra !f İstanbul'un Keş!f bölümünde de yer aldı. Genç oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Mavi Dalga'nın başrollerinde Ayris Alptekin, Barış Hacıhan, Nazlı Bulum, Albina Özden, Begüm Akkaya ve Sude Aslantaş yer alıyor.

    Üniversiteyi büyük bir şehirde okumak isteyen Deniz ve arkadaşlarının yaşadıkları şehirle ilişkilerini ve gelecek hakkındaki endişeleri üzerine kurulu hikayesi ile öne çıkan Mavi Dalga 7 Mart tarihinde vizyonda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top