Hesabım
    Ted 2'nin Kadrosunda Amanda Seyfried da Yer Alacak!

    Seth McFarlane, ülkemizde de pek bir sevilen Ayı Teddy'nin devam filmi için kolları sıvadı!

    Geçtiğimiz yılın, komedi kulvarındaki mutlak zaferlerinden biri olan Ayı Teddy (Ted) filminin devamı da yolda! Yaz aylarında Yeni Başlayanlar için Vahşi Batı (A Million Ways to Die in the West) filmiyle, komedi severleri ihya etmeyi planlayan Seth MacFarlane, Ted 2 için de hazırlıklara başladı!

    Oyunculuk kariyerini, kamera arkasında yer aldığı başarılı işlerle de beslemeyi ihmal etmeyen genç yönetmen MacFarlane, Ayı Teddy ile, yönetmen koltuğunda göstereceği maharetleri de sinema severlere kanıtlamıştı! MacFarlane, Family Guy serisinin video oyunu Back to the Multiverse ile birlikte kotardığı western komedisi Yeni Başlayanlar İçin Vahşi Batı'nın hemen ardından, arayı hiç soğutmadan Ted 2 projesini hayata geçireceğini duyurdu!

    İlk filmde de izlediğimiz Mark Wahlberg'in kadroda yer alacağı kesinleşirken, Jessica Barth'ın da projede yer alacağı rivayet edilmişti. Yeni yeni netleşmeye başlayan isimlere bu gün itibariyle, yönetmenin son filminde de yer alan genç aktris Amanda Seyfried'da eklenmiş oldu!

    Filmin 2015 yazında vizyona girmesi planlanıyor!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top