Hesabım
    Gelecek Program: Son Kalan (Lone Survivor)

    Gerçek bir olaydan uyarlanmış olan Son Kalan (Lone Survivor) filmi bu Cuma vizyonda!

    Yönetmenliğini Battleship filmiyle de tanıdığımız Peter Berg'in yaptığı Son Kalan (Lone Survivor) filmi bu Cuma günü vizyona giriyor. Filmin başrollerinde ise Mark Wahlberg, Taylor KitschEmile Hirsch, Ben Foster, Ali Suliman ve Eric Bana gibi isimler yeralıyor. Son Kalan, filmi kısaca birbirleri için ölmeyi göze alabilen ve birbirlerini korumak için her şeyi yapan 4 SEAL askerinin ve onları ana merkezden destekleyen takım liderlerinin öyküsünü anlatıyor.

    Yapım gerçek bir olaydan uyarlanmış ve bu hikayenin tek yaşayan savaşçısı Marcus Luttrell, savaşın hiçbir iyi yanı olmadığını söylüyor. "Bu film Seal takımımız ve birbirleri için ölmeye razı bir kardeşliğin öyküsü." Aynı zamanda onu kurtaran Afgan köylüyü ima ederek:“İyi insanlar her yerde.”diyor. 

    2005 yılının Haziran ayında Red Wing adlı operasyon için seçilen dört kişilik bir  özel tim ekibi, Taliban'ın bölgedeki sağ kolunu ele geçirmek zorundadır. Dört kişilik ekip Afganistan'ın Kunar bölgesine iner, beklenmedik bir hamle yüzünden gizli operasyon ifşa olur ve askerler Taliban ile çatışmaya girerler. Karargah ile haberleşemeyip, destek alamayan ekibte üç asker ölümcül yaralar alır. İçlerinden sadece biri kaçmayı ve bir köye sığınmayı başarır, ancak hayatta kalmak sanıldığından da zordur...

    2014 Akademi Ödülleri'nde En İyi Ses Miksajı ve En İyi Ses Kurgusu kategorilerinde 2 dalda Oscar adayı olan Son Kalan (Lone Survivor) filmi, 28 Şubat'ta vizyonda olacak.

    Son Kalan Altyazılı Fragman

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top