Hesabım
    Marvel, All Hail the King Kısasını ve Kaptan Amerika: Kış Askeri'nin İlk 10 Dakikasını Gösterdi

    Iron Man 3'ün kötüsü Mandarin'in kaderi ve Kaptan Amerika: Kış Askeri'nin ilk 10 dakikası şanslı sinemaseverlerin beğenisine sunuldu.

    Bir önceki akşam Hollywood'taki The Archlight Cinema oldukça özel bir olaya sahne oldu. İlk olarak Iron Man 3'te Mandarin'i canlandıran Ben Kingsley'in rol aldığı ve karakterin hapishanedeki yaşadıklarını anlatan kısa filmi "All Hail the King" şanslı seyirciler ile buluştu. 14 dakikalık kısa filmde oldukça zekice diyaloglar ve jenerik sonrasında da şok eden bir sahne daha yer aldı. Ben Kingsley ise sinemadaki kariyerine rağmen ilk defa bir kısa filmde rol aldığını açıkladı.

    Gecenin sürprizlerinden biri de Kaptan Amerika: Kış Askeri (Captain America: The Winter Soldier) filminin ilk 10 dakikasının seyircilere izletilmesiydi. Görsel olarak şaşırtıcı derece başarılı olduğu söylenen aksiyon sahnelerinin olabildiğince gerçekçi ve ve CGI'dan uzak olduğu dile getirilenler arasındaydı. Kaptan Amerika ve Black Widow'un yer aldığı sahneler seyirciden uzun süre boyunca alkış almayı da başarmış.

    All Hail the King kısası, Thor: Karanlık Dünya (Thor: The Dark World) filminin DVD ve Blu-ray setlerinde ekstra olarak yer alacak, Kaptan Amerika: Kış Askeri filmi ise 11 Nisan 2014 tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top