Hesabım
    Sürgün İnek’ten Renkli Gala!

    Yarın seyircisiyle buluşacak filmin galasına katılım oldukça yoğundu!

    1997’de yaşanan 28 Şubat sürecinin ülke halkı üzerindeki etkisini, yaşanmış bir olay aracılığıyla komedi üslubuyla aktaran Sürgün İnek filminin galası geçtiğimiz akşam maslak Tims Show Center’da gerçekleştirildi. Basının ve davetlilerin yoğun ilgi gösterdiği geceye filmin oyuncu kadrosunun neredeyse tamamı katılırken, ilk uzun metrajlı sinema işine imza atan Atmosfer Film ekibinin de en az  oyuncular kadar heyecanlı olduğu da gözlerden kaçmadı. Gösterim öncesi kokteyl boyunca filmin Cahit Berkay imzalı film müziği davetlilere eşlik ederken, dekor olarak asılan karakter afişleri de geceye ayrı renk kattı.

    Filmin yönetmeni Ayhan Özen ve senarist-oyuncu Serkan Öztürk’ün yanı sıra galaya katılan isimler arasında oyunculardan Fırat Tanış, Vildan Atasever, Şebnem Sönmez, Burak Satıbol, Eşref Kolçak, Tolga Güleç, Fırat Paşayiğit , Cahit Berkay, Uğur Kıvılcım ve Sadi Celil Cengiz gibi pek çok isim yer aldı. Ayrıca televizyon ve sinema camiasında Yüksel Aytuğ, Yeliz Şar, Mete Horozoğlu, Yüksel Aksu, Mehmet Arslan, Cem Kılıç, Tuğçe Kazaz, Bengü Öztürk gibi isimler filmi seyreden ünlü simalar arasındaydı.Gösterim boyunca film, seyircileri bol bol güldürürken, pek çok sahne de yoğun alkış aldı.

    Bir büstün kazara kırılmasından sonra “suçlu” ilan edilen ineğin mecburi sürgününü ve iki köy arasında yaşanan çekişmeleri konu alan komedi türündeki Sürgün İnek, 28 Şubat’ta Türkiye çapında vizyona giriyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top