Hesabım
    Russell Crowe Yeniden Türkiye'de!

    The Water Diviner filminin pre prodüksiyon aşamasında ülkemize uğrayan Russell Crowe, film ekibiyle birlikte soluğu Çemberlitaş Hamamı'nda aldı!

    Russell Crowe, yeni filmi The Water Diviner'ın Avustralya'da gerçekleştirilen çekimlerini tamamladıktan sonra soluğu yeniden Türkiy'de aldı! Filmin Türkiye'de geçen sahneleri için geçtiğimiz günlerde Çemberlitaş Hamamı'na uğrayan ekip, ülkemizdeki çekim sürecini de başlatmış oldu.

    Cem Yılmaz'ın düzenlediği hoşgeldin partisiyle ülkemize adım atan Crowe ve film ekibi, bu karşılamanın ardından çekim sürecine de başlayacaklarının sinyallerini verdi. İstanbul çekimleri başlayan filmin Türkiye ayağındaki startıysa Çemberlitaş'ta gerçekleştirilecek hama sahneleriyle devam edecek.

    Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan gibi, filmde yer alan oyuncuların katılımıyla gerçekleşen partinin sonrasında, aralık bırakılmadan çekimlere devam edileceği duyuruldu. Tahminen Mart ayının ortasına kadar sürecek olan İstanbul'daki çekimlerin tamamlanmasının ardından film ekibi Fethiye - Kayayköy'e geçerek çekimlere devam edecek.

    Çanakkale Savaşı sonrasında bir daha haber alamadığı üç oğlunun peşine düşen bir adamın öyküsünü anlatan filmin bu yıl içerisinde Avustralya'da gösterime girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top