Hesabım
    Oscar Adayı Philomena Filminden Türkçe Afiş ve Altyazılı Fragman!

    86. Oscar ödüllerinin hemen öncesinde Philomena / Umudun Peşinde filminin Türkçe afişi ve altyazılı fragmanı da yüzünü gösterdi!

    Sensiz Olmaz (High Fidelity) ve Kirli Tatlı Şeyler (Dirty Pretty Things) gibi lezzetli filmlerin yönetmeni yönetmeni Stephen Frears'ın son mahsulü Umudun Peşinde (Philomena), bu yılki Oscar yarışının da iddialı yapımları arasında yer alıyor!

    Oscar'a En İyi Film başta olmak üzere, En İyi Kadın Oyuncu, En İyi Uyarlama Senaryo ve En İyi Müzik kategorilerinde aday gösterilen film üç dalda Altın Küre adaylığının yanı sıra BAFTA ve Venedik Film Festivali'nden de En İyi Senaryo ödülünü kucaklayarak döndü!

    Martin Sixsmith'in çok satan "The Lost Cild of Philomena Lee" kitabından beyazperdeye uyarlanan filmin başrollerini Judi Dench ve Steve Coogan paylaşıyor. Sixsmith'in gerçek bir öyküden kitaplaştırdığı film, 50 yıl önce elinden alınaraj evlatlık verilen oğlunun izini bulmaya çalışan bir annenin, hüzünlü ve bir o kadar da eğlenceli yolculuğunu anlatıyor.

    Filmin senaryosundaysa başrol oyuncusu Coogan ile birlikte Jeff Pope'un imzası bulunuyor! Film, ülkemizde 9 Mayıs'ta izleyiciyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top