Hesabım
    Transformers: Age Of Extiction Filmi Yeni Trailer Tanıtımı ve Posteriyle Göz Dolduruyor!

    Tranformers serisinin yeni halkası Age Of Extinction filminden kısa ve merak uyandıran bir trailer tanıtımı ve Mark Wahlberg'ün yer aldığı ilk poster yayınlandı!

    Geçtiğimiz yıl Zor Kazanç (Pain & Gain) filmiyle, dolgun bütçeli projelere kısa bir süreliğine ara veren Michael Bay; arayı fazla soğutmadan yeniden bildiği suları kulaçlamaya devam ediyor! Mark Wahlberg'ün yer aldığı poster ve filmin kısa trailerıysa, gösterim tarihi yaklaşan filme dair merakımızı harlıyor!

    Milyonlarca parçaya yayılan görsel bir curcuna olarak başlayıp, kısa sürede uzun soluklu bir seriye evirilen Transformers serisinin dördüncü halkası olan Transformers : Kayıp Çağ (Transformers: Age Of Extinction); oyuncu kadrosunda gerçekleşen radikal bir revizasyon ile birlikte bizleri karşılayacak! Bay'in bir önceki projesinde birlikte çalıştığı Mark Wahlberg'in baş role kurulduğu filmde, ünlü aktöre Nicola Peltz ve Stanley Tucci gibi isimler eşlik edecek!

    Serinin daha önceki filmlerinde gerçekleşen arbedenin sonrasını ele alacak olan Age Of Extinction ile birlikte Transformers serisinin yaşayan bir öykü evreni haline getirilmesi planlanıyor. Filmin vizyona girmesinin ardından serinin beşinci filmi için de kolları sıvayacağını duyuran Michael Bay'in bu son gişe canavarının ülkemizdeki gösterim tarihiyse 27 Haziran!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top