Hesabım
    Zack Snyder, Batman vs Superman Filmi Hakkında Konuştu

    Oyuncu tercihleri ile topa tutulan yönetmen Zack Snyder ilk kez filmi hakkında açıklamalarda bulundu.

    Çizgi roman dünyasının iki efsanesini aynı filmde buluşturacak olan Batman vs Superman ya da bir diğer adı ile Man of Steel'in çekimleri çok yakında başlıyor. Filmin yönetmeni Zack Snyder ise proje hakkında ilk kez LA Times'a konuştu. Bir aylık bir süreç içerisinde çekimlere başlanacağını belirten yönetmen, iki ayrı kahramanı aynı evrende buluşturmanın heyecanı içinde olduğunu ve bunun ulaşılması zor bir fırsat olduğunu söyledi.

    Ben Affleck ve Gal Gadot (Wonder Woman) gibi oyuncu seçimleri ile oldukça sert eleştirilen alan Batman vs Superman filmi için "materyali biz biliyoruz" diyen isim, tercih edilen kişilerin hikayeye kusursuz bir biçimde uyduğunu dile getiriyor. Yeni ve taze bir hikaye sunmak istiyoruz diyen Zack Snyder, işin rizikosunu bildiğini ve kahramanların orijinlerine sadık kalacaklarını da müjdeliyor.

    Büyük tartışma yaratan Jesse Eisenberg hakkında açıklamada bulunan yönetmen, aktörün Lex Luthor karakteri için doğru bir seçim olduğunu söylerken, oyuncunun Oscar'a aday olduğunu da hatırlatıyor. Filmde Batman'i Ben Affleck, Superman'i ise Henry Cavill canlandırıyor. Bakalım bu büyük tartışmanın neticesinde ortaya nasıl bir iş çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top