Hesabım
    Vizyon Aksiyona ve Oscar'a Doyacak!

    7 Mart haftasında 3'ü yerli yapım olmak üzere 7 yeni film sinemalarda! Bizum Hoca, Sınırsızlar Kulübü, 300: Bir İmparatorluğun Yükselişi ve Ömer öne çıkanlar arasında...

    Oscar Ödülleri'ni takiben yine bol filmin vizyona girdiği bir hafta sinemaseverleri bekliyor! Vizyona giren 3 yerli yapımdan ilki Cezmi Baskın'ın başrolde olduğu bir karadeniz güldürüsü olan Bizum Hoca. Genç yönetmenlerden Ozan Açıktan'ın bu sefer suç ve gerilimi harmanladığı Silsile adlı son filmi gösterime giren bir diğer yerli yapım olurken, Zeynep Dadak ve Merve Kayan'ın beraber imza attıkları Mavi Dalga festival turnesinden sonra vizyona giriyor.

    Bu haftanın göze çarpan yabancı yapımları ise Matthew McConaughey ve Jared Leto'nun harikalar yarattığı 3 Oscarlı Sınırsızlar Kulübü, epik savaş filmi takipçilerinin heyecanla beklediği devam filmi 300: Bir İmparatorluğun Yükselişi ve Filistin sinemasının bu seneki Oscar temsilcisi ödüllü Ömer filmi olarak sıralanıyor.

    Bu hafta vizyona giren son film ise daha ziyade küçük seyircilere yönelik gayet keyifli görünen animasyon Kuşlar Şehrinde Macera.

    Haftanın filmlerine dair kaspamlı yorum, fragman ve eleştiriler yine vizyon dosyamızda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top