Hesabım
    Oscarlı Jared Leto'dan Çarpıcı Kareler!

    3 dalda Oscar ödülünü evine götüren Sınırsızlar Kulübü filminin kamera arkasına ait, etkileyici kamera arkası fotoğrafları gördünüz mü?

    86. Akademi Ödüllerinde Matthew McConaughey'i En İyi Erkek Oyuncu ve Jared Leto'ya ise En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Oscar'larını kazandıran Sınırsızlar Kulübü (Dallas Buyers Club) filminin kamera arkası fotoğrafları da en az film kadar çarpıcı. Jared Leto'ya da ait olan çok sayıda görselden birkaçını aşağıdan inceleyebilir, geri kalanlar için buraya tıklayarak galerimize ulaşabilirsiniz.

    En İyi Makyaj ve Saç ödülünü de kaparak kazandığı Oscar heykelciklerini 3'e tamamlayan bu özel filmin konusu ise şu şekilde; uyuşturucu bağımlısı ve HIV taşıyıcısı Ron Woodroof'a 1986 yılında AIDS yüzünden 30 günlük ömür biçilir. Yasal onaylı olarak kullanabileceği tek ilaç ile ölüme doğru gittiğini fark eden Ron, ABD'de yasal olamayan ama dünyanın dört bir yanında bulunan doğal ilaçlara yönelir. Kısa sürede ilacın gizli dağıtımcısı haline gelen kahramanımıza karşı devlet büyük bir savaş açar. Kendi doğal yöntemleri ile 2191 gün daha yaşamayı başaran Rod Woodroof'un gerçek hayat hikayesinden uyarlanan yapım 7 Mart Cuma günü vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top