Hesabım
    James Cameron'ın Önerdiği Animasyon Kaptan Harlock Çok Yakında Vizyonda!

    Usta yönetmen James Cameron'ın, Star Wars heyecanı olarak tanımladığı Kaptan Harlock önümüzdeki aylarda vizyonda olacak.

    Leiji Matsumoto'nun çok satan mangasından beyazperdeye uyarlanan Kaptan Harlock (Space Pirate Captain Harlock) adlı bilimkurgu macera türündeki animasyon filmi çok yakında Türkiye'de de vizyona girecek. Vizyon şansı bulduğu ülkelerden oldukça olumlu eleştiriler alan Kaptan Harlock filmi, daha önce Appleseed (Appurushîdo) adlı animeyi de yönetmiş olan Shinji Aramaki'nin elinden perdeye yansıyacak.

    Usta yönetmen James Cameron'ın izlerken "Star Wars vizyona girdiğinde insanların hisettikleriyle aynı heyecanı duyduğunu" belirttiği Kaptan Harlock, Cameron tarafından da tavsiye edilen bir yapım. 2977 yılında Galaksiler arası savaşa ev sahipliği yapan Kainat'ta, Kaptan Harlock adlı bir kahraman, atalarının sürgün edildiği Dünya gezegenini Gaia adlı topluluktan geri almaya çalışacak. Kaptan Harlock animasyon filmi 6 Haziran 2014 tarihinde ülkemiz sinemalarında vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top