Hesabım
    Örümcek Adam'ın Başı Electro'yla Dertte!

    İnanılmaz Örümcek Adam 2'nin gösterim tarihi yaklaşırken, filmin karizmatik kötü karakteri Electro'yu ön plana alan özel bir altyazılı online video yayınlandı!

    25 Nisan'da gösterime girecek olan İnanılmaz Örümcek Adam, Spidey'in beyazperdedeki en önemli sınavlarından birine ev sahipliği yapacak! Filmin gösterim tarihi yaklaşırken, Spidey'in azılı düşmanlarından Electro'nun ön plana çıktığı detaylı bir özel video da geçtiğimiz gün yayınlandı!

    Marvel evreninin azılı kötü karakterlerinden biri olan Electro'nun yanı sıra, Green Goblin ve The Rhino gibisinden Örümcek Adam'ın popüler baş düşmanlarının eklendiği bu yeni öyküde, Peter Parker hem şehri kuşatan kötülere karşı hem de bireysel sorumluluklarını dengede tutmak için çetin bir mücadeleye girişecek!

    Yönetmenliğini Marc Webb'in üstlendiği filmin kadrosunda Andrew Garfield ve Emma Stone yerlerini korurken, kadroya  Jamie Foxx ve Paul Giamatti gibi önemli isimler de dahil oldu! Parker'ın başına ekşiyen bu katmerli beladan ne şekilde kurtulacağını görebilmek için 25 Nisan tarihini bekleyeceğiz!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top