Hesabım
    Büyüler Evi: Sihirbaz Kedi'den Türkçe Dublajlı, Keyifli Fragman!

    4 Nisan'da vizyona girecek olan eğlenceli 3D animasyondan Türkçe dublajlı ilk fragman sadece Beyazperde.com'da!

    Yapımcılığını ve yönetmenliğini Ben Stassen ve Jérémie Degruson ikilisinin paylaştığı sevimli animasyon Büyüler Evi: Sihirbaz Kedi (The House of Magic) filminden Türkçe dublajlı fragman ilk kez ve sadece Beyazperde.com'da!

    Aşağıda izleyebileceğiniz fragmanda Altan Erkekli, Dilşad ÇelebiEnder Yiğit gibi aşinası olduğumuz dublaj sanatçılarının seslerini duymak mümkün. Ayrıca filmin Türkçe dublaj kadrosuna çok önemli bir ismin daha katıldığını ve bu sürpriz ismi önümüzdeki hafta öğreneceğimizi ekleyelim:

    Büyüler Evi: Sihirbaz Kedi Türkçe Dublajlı Fragman

    Temelleri 10 yıl öncesine dayanan Büyüler Evi, aslında 12 dakikalık ve 4 Boyutlu hazırlanmış "Perili Ev" adında bir filmdi. Yapımcı ve yönetmen Ben Stasen, Sammy'nin Maceraları ve devam filmi Sammy'nin Maceraları 2'den sonra bir film fikri arayışı içerisinde olduklarını ve bu kısa filmin uzun metrajlı bir versiyona dönüşebileceğini fark ettiklerini dile getiriyor. Filmin İngilizce orijinal adının başlangıçta enchanted (efsunlu) ve haunted (perili) kelimelerinin bir kombinasyonu olan The Enchaunted House olarak belirlenmiş fakat yapımcılar "büyü" tabirinin filmin öyküsüne daha uygun olduğunu düşünerek tercihlerini bu yönde yapmışlar.

    Kayıp bir yavru kediciğin "sihirle imtihanını" anlatan filmin müziklerini ise Blade: TrinityIron ManTitanların Savaşı ve Pasifik Savaşı gibi pek çok önemli Hollywood yapımının yanı sıra, Game of ThronesFlashForward gibi çok seyredilen dizilerin müziklerinde de imzası olan Ramin Djawadi yapıyor.

    En az küçük seyirciler kadar büyükleri de eğlendirecek gibi görünen Büyüler Evi: Sihirbaz Kedi, ülkemizde 3D seçeneği ve Medyavizyon dağıtımcılığı ile 4 Nisan'da vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top