Hesabım
    !f Sundance Senaryo Lab'e Başvurular Uzatıldı!

    Şimdiye kadar pek çok büyük sinemacıya ilk adımlarında yardım eden Sundance Senaryo Lab, Türkiye ayağındaki eğitimine devam ediyor.

    !f İstanbul'un Sundance Enstütüsü ile ortaklaşa yürüttüğü Sundance Senaryo Lab'ın başvuru süresi uzatıldı. 9 -13 Mayıs tarihlerinde İstanbul'da yapılacak olan atölye, bugüne kadar Kumun Tadı ve Mavi Dalga gibi pek çok filme senaryo desteği sağladı. Atölyenin son başvuru tarihi ise uzatma ile birlikte 17 Mart oldu!

    Oyuncu ve yönetmen Robert Redford tarafından kurulan Sundance Senaryo Lab, yeteneklerin orijinal film projeleri gerçekleştirebilecekleri ve önde gelen yazarlar ve yönetmenlerle çalışmak için 1981 yılında başladı. Darren Aronofsky'den Quentin Tarantino'ya kadar pek çok ismin kültleşmiş yapımları ilk adımlarını bu atölyelerde attı.

    Sundance Senaryo Lab, 2011'den beri !f İstanbul kapsamında Türkiyeli dört projeye senaryo için danışmanlık imkanı yaratıyor.İstanbul çalışmasına katılan danışmanlar arasında bugüne kadar Etgar Keret, Gabriel Range, Athina Rachel Tsangari, Cherien DabisReha Erdem ve Ümit Ünal gibi isimler yer aldı. Sundance Senaryo Lab'in bugüne kadar destek verdiği projeler arasında Mavi Dalga, Babamın Sesi, Hayatboyu, Kumun Tadı ve Annemin Şarkısı gibi filmler bulunuyor.

    Ayrıntlı bilgi için lab@ifistanbul.com e-posta adresiyle ya da 0212 281 01 42 / dahili 1236 ile iletişime geçebilirsiniz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top