Hesabım
    İkinci El Film Festivali 'Van için El Ele Buluşması' Bu Akşam Gerçekleşiyor

    İkinci El Festivali sosyal sorumluluk projesince Van'a yardım elini uzatıyor.

    Ankara Kısa Filmciler Derneği bu sene de Sosyal Sorumluluk Projesi üstleniyor. Ankara Kısa Filmciler Derneği ve Ankara'nın en önemli sanat galerilerinden M1886 iş birliği sayesinde, Bir Kitap; Bir Bilet çalışması gerçekleştirilecek. Festival konuklarının ve izleyicilerinin festivale katılmadan önce yanlarında "2. el kitap" getirilmeleri isteniyor. Gösterim alanlarında kitap kumbaraları yani "Dönüşüm Kutuları" oluşturulacak ve katılımcılar "2. el kitapları" bu kutulara bırakarak festival etkinlikleri ve gösterimlere ücretsiz katılabilecekler.

    Festival sonrasında toplanacak ve kategorize edilecek kitaplar, başta Van Merkez olmak üzere Van İlçeleri'nde yer alan ilk ve ortaöğretim kurumlarına gönderilecek; ihtiyacın belirlenmesi ve tamamlanmasıyla da Ankara ve İlçeleri'nde yer alan okullara da kitap gönderimi devam edecek.

    Etkinlik, 7 Mart günü 19:00'da M1886 (Tepe Prime)'da gerçekleşecek. Daha detaylı bilgi için www.ikincielfestivali.org ya da ikincielfestivali@gmail.com adreslerine ulaşabilirsiniz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top