Hesabım
    Türkçe Transformers! Son Filmden Altyazılı Fragman da Geldi!

    Transformers geri dönüyor! Aksiyonun tavan yapacağı Transformers: Kayıp Çağ serinin işlerin daha ciddileştiği bölümü olarak anılıyor! Filmin Türkçe fragmanının yanı sıra karakter posterleri de paylaşıldı...

    Yönetmen Michael Bay'in hem büyük gişe başarısı yakalayan hem de oldukça sert eleştirilere maruz kalan film serisi Transformers geri döndü. Ana oyuncu kadrosunun değiştiği ve hikayeyi çok daha derinlere, Transformers mitosunun köklerine taşıyacak olan Transformers : Kayıp Çağ (Transformers: Age Of Extinction) filminin başrolünde Bay'in bir önceki projesinde de birlikte çalıştığı Mark Wahlberg yer alıyor.

    Chicago'da yaşanan büyük savaşın ardından Autobot'lar, Deception'ları püskürtmüşlerdi. Fakat Deception geri dönmenin yolunu bularak yeni bir dünya savaşı için harekete geçiyor. Nicola Peltz ve usta oyuncu Stanley Tucci'nin de rol aldığı Transformers Kayıp Çağ filminin Türkçe altyazılı fragmanını yukarıdan izleyebilirsiniz. Yeni Transformers ülkemizde 27 Haziran tarihinde vizyonda olacak.

    Filmin tüm fotoğraf ve posterleri için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top