Hesabım
    Son Halka

    Samara üçüncü kez neyin peşinde?

    Hollywood'un Uzakdoğu korku filmlerine ne kadar meraklı olduklarının en belirgin örneği şüphesiz Halka 2'de hikayenin gerçek yaratıcısı Hideo Nakata'yı işin başına geçirenler derhal üçüncü film kararı da almışlardı ve şimdiden neler olacağı belli.

    MoviesOnline'ın bildirdiğine göre Halka 3'ün senaryosu şimdiden hazırmış. İşte Rachel'ın başına gelecekler; Rachel ve oğlu Aidan'ın başından geçen son felaketlerin üzerinden iki yıl geçmiştir ve her şey unutulmuştur. Oregon'un küçük sahil kasabası Astoria'da gazeteciliğe devam eden Rachel tuhaf haberler almaya başlar. Morgan Ranch adlı bir bölgede video kasetler ortadan kaybolmaktadır.

    Olan biteni incelemek için bölgeye giden Rachel yine aynı gerçekle karşı karşıya kalır. Samara bir şekilde dirilmeyi başarmış ve peşlerindedir. Bu sefer işi daha profesyonel halletmeye karar veren Rachel, Arizona'daki bir hayalet avcısıyla bağlantı kurar ve Arizona'ya doğru yola çıkar. Tabi ki Samara da peşlerindedir.

    Halka 2'nin görkemli açılışıyla üçüncü filme soyunanlar, yaşanılan seyirci kaybını göze alacaklar mı henüz bilmiyoruz. Ancak, başında Nakata gibi bir usta olsun ya da olmasın her şeyi tadında bırakmanın çok daha iyi olacağı da bir gerçek.

    Sanem Türk

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top