Hesabım
    Godzilla 3D'nin Yönetmeni Konuştu!

    60 yılı aşkın bir tarihe sahip olan Uzak Doğu'nun meşhur canavarı Godzilla, aslına uygun bir atmosferde çekilmiş.

    Geçtiğimiz akşam Godzilla 3D (Godzilla)'nın SXSW gösteriminde konuşan filmin yönetmeni Gareth Edwards'tan yapımla ilgili oldukça ilginç detaylar geldi. Shocktillyoudrop'un haberine göre, herkesin kendisine ve projeye karşı mesafeli yaklaştığını belirten isim, endişelerin özellikle de ünlü canavar üzerine yoğunlaştığını belirtiyor. Yönetmenin dediğine göre başlangıçta fazla zorlanmayacaklarını düşünmüşler ancak tasarım aşamasının sonunda 100'den fazla Godzilla prototipi ortaya çıkmış.

    Şimdiye kadar sızan çok sayıdaki Godzilla görseli hakkında da fikir belirten Edwards, suratı size sevimli gelebilir ancak gözlerine baktığınızda yanlış bir şeyler olduğunu anlayacaksınız, diyor ve ekliyor "dikkatli yaklaşın!"

    Yönetmenin dikkat çektiği başka bir nokta ise filmin tonu olmuş. Gareth Edwards, çoğu kişi sıradan bir pop corn filmi bulacağını düşünüyor ve yanılıyor. Yapım olabildiğince gerçekçi, karanlık ve dramatik bir çatı üstüne kurulu. Şimdiye kadar çekilen çok sayıdaki yeniden çevrimin aksine orijinlerine oldukça bağlı!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top