Hesabım
    Kafkas Filminin Londra Galası Gerçekleşti!

    Çok yakında ülkemizde de vizyona girecek olan Kafkas filminin Londra prömiyerine yoğun ilgi vardı.

    Kafkas filminin Londra prömiyeri, pek çok önemli filmin gala ve özel gösterimlerine ev sahipliği yapan BAFTA Venue'de düzenlenen bir gecede gerçekleşti. Geceye filmin yapımcılığını, yönetmenliğini yapan ve aynı zamanda başrolde bulunan Erhan Güleryüz ve rol arkadaşı Tuğçe Kazaz katıldı.

    Gecede konuşan isimlerden biri olan Azerbaycan milletvekili Ceyhun Osmanlı yaptığı konuşmada şöyle bir anektod paylaştı: Azerbaycan’daki çekimler sırasında Erhan Güleryüz’den bana şöyle mesajlar geldi: ‘Abi çok acele; 8 tank, 3 sniper ve tüfek gerekiyor.’ Bu sözler üzerine salon gülmeye başladı. Ceyhun Osmanlı hikayesine kendi attığı cevap ile devam etti; “Erhan, mesajlarının başına ‘film için’ diye yazmanı rica ediyorum. Sonra sorun olmasın.”

    Tuğçe Kazaz gecede film ile ilgili "“Çok severek dahil olduğum bir proje oldu. Henüz çocuğum yok ama çocuğu hasta bir anneyi canlandırmak yüreğime dokundu.” cümlelerini kurdu. Erhan Güleryüz ise Kafkas'ın ilk sinema projesi olduğunu ve bundan ötürü çok heyecanlı olduğunu belirtti. Yakın zamanda Türkiye'de de vizyona girecek olan film seyircileri eğlendirdiği kadar da hüzünlendirdi.

    Azerbaycan Karabağ Savaşı sırasında aldığı bir kurşun yarasının kendisini ölüme götürdüğünü öğrendiği sırada, bir ilkokul öğretmenine aşık olan müzisyen Hazar Kafkas’ın hikayesini anlatan film çok yakında vizyonda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top