Hesabım
    Ammar: Korkunun Türkçesi!

    Şimdiye kadar vizyona giren Türk korku filmlerinden çok farklı bir yerde durduğunu iddia eden Ammar filmi Cuma günü sinemalarda!

    Türk Sinemasının 100. yılı her türden yerli yapımla birlikte kutlanıyor. Bunlardan bir tanesi de iddialı bir korku filmi olan Ammar! Korku türünün meraklıları dışında Türk sinemasında farklılık ve gerçeklik arayanlara da seslenen Ammar adlı film, Anadolu korku öğelerini Hitchcock filmlerinin özlenen gerilim atmosferi ile dünyaya sunmayı denemek.

    Özgür Bakar'ın yönetmenliğini yaptığı Ammar filmi 21 Mart tarihinde Türkiye'de, 27 Mart'ta ise Fransa, Almanya, Hollanda, Belçika ve Azerbaycan'da vizyona girecek. Vizyon duyurusundan kısa bir süre sona ise Amerika (L.A.), İspanya, Meksika, Kanada gibi bir çok ülkeden gösterime girme talevi ve festival davetleri gelmiş!

    Filmin yönetmeni, Türk sinemasının son dönemlerdeki en büyük eksikliğinin, tür sinemasından uzaklaşmış olmasına ve hikayeye yeterli yerin verilmemesi olduğunu söylüyor ve yeni yeteneklerin hızla yükseldiğinden bahsediyor. Hayko Cepkin'in Berteraf Et adlı şarkısını hediye ettiği Ammar filmi Cuma günü vizyonda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top