Hesabım
    Non-Stop Filminde Mesajlaşmalar Türkçe!

    Liam Neeson'ın başrolünde olduğu Non-Stop filminde SMS'ler çok özel bir çalışma ile Türkçeleştirildi.

    Daha önce Kimliksiz (Unknown) filminde birlikte çalışmış olan Liam Neeson ve Jaume Collet-Serra'nın yeni filmi Non-Stop Cuma günü vizyonda olacak. Yönetmen Collet-Serra'nın tam bir aksiyon ve gerilim filmi diye tanımladığı yapımın başrolünde yer alan Neeson ise türün en önemli isimlerinden biri olarak karşımıza çıkıyor.

    ABD ve gösterime girdiği pek çok ülkede gişe rekorları kıran filmde özel bir sürpriz Türk sinemaseverleri bekliyor. Liam Neeson film boyunca akıllı telefonlar gibi cihazlar üzerinden Türkçe mesajlaşıyor! Calinos Films'in yurtdışındaki yapımcılar ile girdiği ortak çalışmanın sonucu olarak filmdeki SMS'ler tamamen Türkçeleştirilmiş. Bu sayede Türk izleyiciler mesajları altyazılı okumak yerine gerçekten telefon ekranının içinde Türkçe görebilecekler.

    Sürprizler ile dolu senaryosuyla bir hayli iddialı olan Non-Stop'ta Liam Neeson, 20 dakikada bir uçaktaki birisini öldürmekle tehdit eden esrarengiz bir suçluyu yakalamaya çalışan hava polisi Bill Marks'ı canlandırıyor. Neeson'a filmde Oscar ödüllü Lupita Nyong'o ve Julianne Moore eşlik ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top