Hesabım
    Kaptan Amerika: Kış Askeri'ne Türkçe Karakter Afişleri ve Kamera Arkası Bilgileri!

    Gelecek ay vizyona girecek olan filmin Türkçe karakter afişleri burada!

    Yönetmenliğini Anthony Russo ve Joe Russo kardeşlerin yaptığı Kaptan Amerika: Kış Askeri (Captain America: The Winter Soldier) filminin gösterim tarihi hızla yaklaşıyor. Vizyona hazırlanan film için gelen yeni materyallere bu sefer de Türkçe karakter afişleri eklendi. Afişlerde Kaptan Amerika, Black Widow, Nick Fury ve Alexander Pierce'ı görmek mümkün.

    *Paylaşılanlar arasında aynı zamanda filmle ilgili enteresan bilgiler var. Sebastian Stan'ın canlandırdığı Kış Askeri karakteri Ed Brubaker tarafından yaratılmış ve 2005 yılında yayınlanan Marvel grafik romanlarından alınmış.

    *Filmin fanatikleri, taşıyıcı hava gemisini, ayrıca S.H.I.E.D.'ın Washington'da bulunan ve Triskelion denilen, yeni dizayn edilen üssünü görebilecek.

    *Chris Evans, karakterin modern dövüş sanatlarını da ustaca kullanabilmesi için Parkour, Brezilya Ji-Jitsu, karate ve boks çalışmış.

    *Asansördeki dövüş sahnesinde çok kısıtlı bir mekan olduğu için diğer oyuncular Evans'ın kendilerine zarar vermesine kısmen izin vermişler.

    *Her başarının ardından "Yaz çeki" demeyi seve Anthony Mackie'nin alışkanlığı bir süre sonra tüm sete bulaşmış ve herkes bu lafı söylemeye başlamış.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top