Hesabım
    Günah Şehri 2'den Ateşli Fotoğraflar!

    Eva Green'in başı çektiği Günah Şehri 2 görselleri, karakterlere dair küçük bir bakış niteliğinde.

    Kült statüsüne erişmiş olan Sin City, Günah Şehri adlı çizgi roman serisinden uyarlanan aynı adlı filmin ikincisi önümüzdeki yaz sezonunun sonunda vizyonda olacak. Çizgi romanın yaratıcısı Frank Miller ile Robert Rodriguez'in yönetmenlik koltuğuna oturduğu filmin başrollerinde ise Eva Green, Josh Brolin, Jessica Alba ve Bruce Willis gibi önemli isimler bulunuyor.

    Filmden gelen yeni görseller ise hikayeye dair heyecanımızı körüklemeye yetiyor. İlk film görseli Eva Green'i yoğun dumanlar içerisinde, oldukça ateşli bir şekilde resmediyor. İkinci görsel pek de iyi durumda olmayan Josh Brolin'i, üçüncüsü ise Jessica Alba'yı içeriyor.

    Günah Şehri 2 (Sin City: A Dame to Kill For) için konuşan Rodrigez, ilk filmin bir bakıma test sürüşü olduğunu, yeni filmin ise çok daha tecrübe dolu olacağından bahsediyor. Görselliği desteklemek için özel efektlerden (abartıya kaçmadan) bolca destek aldıklarını da söyleyen isim, "Günah Şehri (Sin City)'de ne tepki alacağımızı bilmediğimiz için fazlasıyla dikkatli davranmıştık" açıklamasında bulunuyor.

    Günah Şehri 2 filmi yurt dışında 29 Ağustos 2014 tarihinde vizyonda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top