Hesabım
    Hangi Jurassic Park Karakteri Geri Döndü?

    Yapım süreci devam eden Jurassic World filmine, eski seriden tanıdığımız Dr. Henry Wu'da dahil oldu

    Uzun bir süredir yapımcıların hayata geçirmeyi planladığı fakat bir türlü vücut bulamayan Jurassic World filminin ön yapım aşamsı da nihayet sona ermek üzere!

    Geçtiğimiz yılın sempatik ve hem izleyiciden hem de eleştirmenlerden tam not almayı başaran samimi bilimkurgu / komedi kırması Zaman Yolcuları (Safety Not Guaranteed)'in yönetmeni Colin Trevorrow'un kamera arkasına geçtiği ve kadrosunda Bryce Dallas Howard, Chris Pratt ve Vincent D'Onofrio gibi isimlerin yer aldığı Jurassic World projesi; yeni bir ekiple perdeye taşınacak. Uzun bir süredir serinin eski filmlerinde yer alan karakterleri de kapsama düşüncesiyle cebelleşen yapımcılar; Ian Malcolm karakteri suretinde seriye yeniden dönmesi planlanan Jeff Goldblum'dan olum cevap alamadıkları için bu arzularını dizginlemek zorunda kaldılar.

    Yine de Jurassic World cephesinden gelen son haberlere göre serinin ilk filminden hatırlayacağımız ve B.D. Wong'un hayat verdiği Dr. Henry Wu karakteri, yönetmen Trevorrow tarafından Jurassic mitolojisine eklendi! 12 Haziran 2015 tarihinde vizyona girmesi beklenen filmin başka ne gibi süprizlere gebe olduğunuysa zaman gösterecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top