Hesabım
    Garez Yeniden mi Çekiliyor?

    Başrolünde Sarah Michelle Gellar'ı izlediğimiz Garez 10 yıl sonra yeniden projelendiriliyor!

    Uzakdoğu yapımı Ju-on filminin yeniden çevrimi olan Garez (The Grudge), gösterime girdiği yıl, uzakdoğu etkilenimli Hollywood tandanslı yeniden çevrimlerin bir furya haline gelmesine ön ayak olmuştu. 2006 yılında, seriye bir de devam filmi eklenirken; kısa sürede serinin video arenasındaki projeleri de piyasaya sürüldü!

    Geçtiğimiz günlerde, Garez'in üzerinden geçen on yılın ardından, projenin yeniden yapımcıların masasına yatırıldığı rivayet edildi! Sarah Michelle Gellar'ın yeniden başrolü üstleneceği yapım için Sam Raimi'nin yapım şirketi olan Ghost House Pictures ile görüşüldüğü belirtildi. Filmin senaryosuna imza atması beklenen isim ise, daha önce Clive Barker'ın öyküsünden beyazperdeye aktarılan Dehşet Treni (The Midnight Meat Train)'nin de senaristliğini yapmış olan Jeff Buhler olacak!

    Garez cephesindeki bilgiler henüz taze olsa da yapımcılar, yeniden hayat öpücüğü kondurulacak bu projeyi kısa sürede kanatlandırmayı planlıyorlar. Projenin tam anlamıyla bir devam filmi mi yoksa yeniden çevrim mi olduğu sorusuysa henüz kesinleşmiş değil!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top