Hesabım
    The Jungle Book'un Başına Andy Serkis Geçiyor!

    Hobbit filmlerinde İkinci Birim Yönetmenliği yapan ünlü oyuncu Andy Serkis çok önemli bir projenin başına geçiyor.

    1894 yılında yayınlanan ve içerisinde çok sayıda hayvan temalı öykünün yer aldığı The Jungle Book eserinin sinema serüveni devam ediyor. Kitaptaki en önemli kısım olarak bilinen ve küçükken kaybolarak, ormanda kurtların ve diğer hayvanların büyüttüğü Hintli Mogwai'nin hikayesinin anlatıldığı öykü sürpriz bir ismin yönetmenliği ile hayat bulacak!

    Kısa bir süre önce ünlü yönetmen Ron Howard'ın projenin başına geçeceği söylenirken, önceki dedikodular Alejandro González Iñárritu'yu işaret ediyordu. Ancak beklenmedik bir süpriz ile Andy Serkis'in The Jungle Book uyarlamasının başına geçebileceği ortaya çıktı. Serkis, Yüzüklerin Efendisi (Yüzüklerin Efendisi: İki Kule (The Lord of the Rings: The Two Towers) ile Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü (The Lord of the Rings: The Return of the King)) ve Hobbit üçlemesinde Gollum'u, King Kong filminde ise dev maymunu CGI desteği ile canlandırmıştı.

    Bu arada Serkis'in yöneteceğine kesin gözüyle bakılan The Jungle Book, Jon Favreau'nun halen üzerinde çalıştığı aynı uyarlama ile yarışacak!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top