Hesabım
    Kenan Işık'ın Tedavisi Yoğun Bakımda Devam Ediyor

    Dün geçirdiği rahatsızlık sonrası bilinç kaybı ile hastaneye kaldırılan ve ardından ameliyata alınan ünlü oyuncunun tedavisi yoğun bakım ünitesinde devam ediyor... Durum ise kritikliğini koruyor...

    Başarılı tiyatro ve sinema-tv oyuncusu Kenan Işık 'ın dün öğlen saatlerinde geçirdiği rahatsızlık sonrası kaldırıldığı özel hastanede tedavisi devam ediyor. Dün Balmumcu'da bir otelin spor salonu ve saunasını kullandıktan sonra geçirdiği rahatlıksız sonrası fenalaşan ünlü oyuncu, vakit kaybetmeden Amerikan Hastanesi'nin acil servisine kaldırılmıştı.

    İlk müdahalelerin ardından beyin kanaması teşhisiyle öğlenden sonra ameliyata alınan Işık'ın doktoru, ameliyatın olumlu geçtiğini ama durumun kritikliğini koruduğunu da ekledi. Yoğun bakım ünitesinde tedavisi ve tetkikleri devam eden Kenan Işık için ilk 48 saatin hayati önem taşıdığının altı çizildi. Ünlü oyuncunun Fatih Aksoy, Zerrin Özer, Ayşenil Şamlıoğlu gibi sanat dünyasından dostları da, gece boyu hastaneye gelerek durumu hakkında bilgi almaya çalıştı ve ailesine acil şifalar dileklerini dile getirdi.

    1947 Malatya doğumlu olan Kenan Işık, tiyatro tozunu henüz lisa çağlarında yutmuş ve Gazi Üniversitesi Kamu Yönetimi okuduktan sonra, soluğu 70'lı yıllardan itibaren Devlet Tiyatrosu'nda sahnesinde almıştır. Oyunculuğun yanı sıra tiyatro oyunu yazarlığı, genel sanat yönetmenliği gibi görevler de üstlenen Işık, pek çok gazetede köşe yazarlığının yanı sıra haber sunuculuğu da yapmıştı. Televizyon dizileri arasında en akılda kalan işi Dadı ile daha geniş kitlelerin de gönlünü kazanan Kenan Işık'ın beyazcamdaki en uzun soluklu işi ise Kim 500 Milyar İster adlı yarışma programları olmuştu. Yeşil Işık filminde Hülya Avşar ile başrolü paylaşan Işık, halen ATV kanalında Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışma programının sunuculuğunu yapıyor.

    Deneyimli oyuncuya Beyazperde.com olarak acil şifalar diliyor, bir an önce iyileşmesini temenni ediyoruz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top