Hesabım
    İlk Bakış: Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti Setinden İlk Görüntüler!

    Geçtiğimiz yıl yayınlanan teaser ile birlikte meraklılarını heyecanlandıran Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti setinden ilk görüntüler düştü!

    2011 yılında Maymunlar Cehennemi: Başlangıç (Rise of the Planet of the Apes) ile birlikte revizeye uğrayan emektar post apokaliptik seri, Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti (Dawn of the Planet of the Apes) ile birlikte maceraya kaldığı yerden devam ediyor!

    Genleri değiştirilen ve insan üstü yeteneklere sahip olan isyancı maymun Caesar'ın kaçışının on sene sonrasını konu alan film; Caesar önderliğinde kurulan maymunlar ordusunun, insanlara karşı giriştiği mücadeleyi konu alıyor. Bu post apokaliptik dünyanın San Francisco'sunda çalışmaları yürüten bilim insanlarının tek sorunuysa, bu yükselen ırkı kontrol altına alabilmek!

    Filmde, performans yakalama tekniğinin gedikli ismi Andy Serkis bir kere daha Caesar'a hayat verirken, filmin yönetmenliğini Kanıma Gir (Let Me In) ile adından söz ettirmeyi başaran Matt Reeves üstleniyor. İsyancı maymunlar, 11 Temmuz tarihinde sinema salonlarımızı istila edecek!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top