Hesabım
    Kızım İçin Yeniden Vizyonda!

    2013 Aralık ayında sinemalara gelen film, kaçıranlar ve yeniden seyretmek isteyenler için bu hafta 10 şehirde yeniden vizyona girdi...

    Geçtiğimiz sene 6 Aralık haftasında seyircisiyle buluşan Hakan Haksun yönetmenliğindeki Kızım İçin filmi 28 Mart Cuma gününden itibaren "Yeniden Sarıl Bana" altbaşlığı ile tekrar vizyona giriyor. Pinema dağıtımcılığında 28 kopya ile 10 şehirde yeniden sinemalara gelen filmin başrollerini ise yetenekli tiyatrocu Yetkin Dikinciler ile yeni neslin genç yeteneklerinden Eda Ece paylaşıyor.

    Filmin farklı sahnelerinden yeni derlenen video klibi aşağıda seyredebilirsiniz:

    Kızım İçin

    Kızım İçin Klip - Ferhat Göçer Seslendirmesiyle

    Eski bir Yeşilçam emektarının uzun yıllar önce ayrıldığı kızını yeniden geri kazanmasının öyküsünü beyazperdeye taşıyan film, hikayesindeki detaylarla bildiğimiz pek çok Yeşilçam filmine ve köşe taşlarına da selam yolluyor. Senaryosu da Hakan Haksun'a ait olan filmin yapımcılığını ise Avşar Film ile Aktüel Film beraber üstleniyor. Özellikle görüntü yönetmenliği ve renkli planlarıyla dikkat çeken filmin kadrosunda ayrıca İnci TürkayBerke ÜzrekGüler ÖktenYakup Yavru ve Hakan Altıner gibi tanınmış isimler de yer alıyor.

    Kızım İçin filminin tüm seansları için tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top