Hesabım
    Dünya Yankılanacak!

    Temmuz ayında vizyona girecek Earth To Echo filmi şimdiden heyecan vaat ediyor!

    Yönetmenliğini sinemada ilk uzun metrajlı işine imza atan Dave Green'in üstlendiği Earth To Echo, macera ve bilimkurgu türlerini harmanlayan yeni bir yapım olarak bu yaz karşımıza çıkacak. Öyküsü Andrew Panay ve Henry Gayden'e ait olan yapımın senaristliğini de yine Gayden üstlenmiş. Filmden paylaşılan iki ayrı fragmanı aşağıda izleyebilirsiniz:

    Henüz çocuk yaşlarda olan üç sıkı maceraperest dostun Alex, Tuck ve Munch'ın cep telefonlarına gelen bir mesajını takip etmeleri sonucu yaptıkları sıra dışı keşfi konu alan filmin başrollerini de bu üç genç oyuncu Teo Hal, Brian Bradley ve Reese Hartwig paylaşıyor. Üç kafadar bisikletle keşfe çıkarken onlara en sağlam kız arkadaşları olan Emma (Ella Wahlestedt) da eşlik ediyor.

    Yakın zamanda Super 8 ve Doğaüstü gibi teknoloji ve macera meraklısı daha genç neslin bilimkurgu keşiflerini ele alan öyküler rağbet görmeye başladı. Bakalım 2 Temmuz'da ülkemizde de vizyona girmesi planlanan Earth To Echo bu akıma yeni bir soluk getirebilecek mi; siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizimle paylaşın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top