Hesabım
    Amazonlara Hoş Geldiniz: Rio 2

    Animasyon filmi Rio'nun meşhur hikayesi kaldığı yerden devam ediyor.

    2011'in Nisan ayında dünya çapında büyük ilgi ile karşılanan Rio animasyon filmi vizyona girmişti. Alınan olumlu eleştirilen ve gişe başarısı sonucunda Rio'nun devam filmi de kesinleşti. Rio 2 animasyon filmi Türkiye'de 11 Nisan Cuma günü vizyonda olacak! Dünya genelinde ard arda rekorlar kıran Buz Devri (Ice Age)Buz Devri 3: Dinozorların Şafağı (Ice Age: Dawn of the Dinosaurs 3D) ve Buz Devri 4 : Kıtalar Ayrılıyor (Ice Age: Continental Drift) filmlerinin yönetmeni Carlos Saldanha'nın hayal gücünden doğan Rio, evcil bir kuşun inanılmaz macerasını anlatıyor.

    Saldanha, uzun zamandır memleketi Rio için bir aşk mektubu yazmak istiyordu, bu arzusunu da mesleği ile birleştip, şehrin yerlisi olarak görülen bir kuşun şehirdeki hikayesini anlattı.

    Gayet evcil bir kuş olan Mavili ilginç bir sorunla karşı karşıya kalır. Harika çocuklarının kuştan daha çok insan gibi davrandığını söyler ve hiçbir zaman kuşluğun ne demek olduğunu öğrenemeyeceklerinden korkar. Bu sebepten Amazonlara doğru tüm aile ve yakın dostları uçar. Harika'nın senelerdir görmediği babası ve arkadaşlarıyla karşılaşan Harika için büyük bir tehlike belirir; insanlar ormanı keşfetmiştir!

    Rio 2, 11 Nisan'da vizyonda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top